Βοηθοί Λογοθεραπείας στην Υγεία

Στο παρόν σενάριο, οι θέσεις εργασίας βοηθού λογοθεραπείας είναι άφθονες και αναμένεται να παραμείνουν έτσι για αρκετό καιρό. Οι βοηθοί λογοθεραπείας στην υγειονομική περίθαλψη έχουν πολύ ελπιδοφόρες προοπτικές και μπορούν να προωθήσουν σημαντικά την καριέρα τους στον τομέα της SLP.

Απαιτούμενες δεξιότητες, γνώσεις και ακαδημαϊκά προσόντα

Όσοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στη λογοθεραπεία πρέπει να έχουν έντονο ενδιαφέρον για προβλήματα ή προβλήματα επικοινωνίας. μια προσέγγιση φροντίδας και κατανόησης. και την ικανότητα συνεργασίας με πελάτες όλων των ηλικιακών ομάδων, από παιδιά έως ηλικιωμένους.

Για να εργαστείτε ως βοηθοί λογοθεραπείας, κλειδαρασ ιλιον η βασική προϋπόθεση είναι να έχετε πτυχίο ή πρόγραμμα πιστοποίησης στο SLP. Με εκπαίδευση στην εργασία και υψηλότερα ακαδημαϊκά προσόντα, οι βοηθοί θεραπείας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας παθολόγο. Απαιτείται κρατική άδεια για εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ποιοτική φροντίδα κάνει τη διαφορά

Οι βοηθοί λογοθεραπείας υποστηρίζουν πιστοποιημένους/εξουσιοδοτημένους παθολόγους κατά την αξιολόγηση και τη θεραπεία ατόμων που υποφέρουν από προβλήματα επικοινωνίας, φαγητού, ποτού και κατάποσης. Ίσως χρειαστεί να εκτελέσουν τις ακόλουθες εργασίες-

o Ακολουθήστε τα σχέδια θεραπείας που έχει αναπτύξει η SLP
o Τεκμηρίωση της απόδοσης του ασθενούς
o Συλλέξτε δεδομένα για βελτίωση της ποιότητας
o Προετοιμάστε τον χώρο εργασίας και τον εξοπλισμό
o Εκτελέστε συντήρηση του εξοπλισμού
o Εκτελέστε διοικητικά καθήκοντα όπως προετοιμασία υλικού και προγραμματισμό δραστηριοτήτων

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας και Οφέλη Εργασίας

Επιβραβευτικές θέσεις βοηθού λογοθεραπείας που ταιριάζουν με το υπόβαθρο και τις προτιμήσεις σας είναι διαθέσιμες για καταρτισμένους επαγγελματίες σε κορυφαίες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, όπως νοσοκομεία, κέντρα υγείας, μονάδες αξιολόγησης και κέντρα απεξάρτησης. Οι έμπειροι καθώς και οι νέοι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν προγράμματα πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε μακροπρόθεσμη, βραχυπρόθεσμη, μόνιμη ή προσωρινή βάση.

Όσοι υποψήφιοι εισέρχονται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ως βοηθοί λογοπαθολογίας μπορούν να επωφεληθούν από ιατρική, οδοντιατρική και όραση ασφάλιση, Πρόγραμμα καφετέριας Άρθρο 125, επίδομα συνεχούς εκπαίδευσης, 401(k) Αποταμιευτικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης, εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης, ανταγωνιστικές αμοιβές, ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας, στέγαση επίδομα, μακροχρόνια αναπηρία και ασφάλιση ζωής και επεξεργασία μετανάστευσης (για αλλοδαπούς υποψηφίους). Η μισθολογική κλίμακα του SLPA μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία, το πρόγραμμα εργασίας, τις εγκαταστάσεις και την εμπειρία.